Източник lamqta.comОвен Практиката през този ден е по-важна от теорията. Ако

...
Източник lamqta.comОвен Практиката през този ден е по-важна от теорията. Ако
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Неприятен ден - и с хората трябва да внимавате, и за имуществото си да треперите, и късметът никакъв го няма

Източник lamqta.com

Овен
Практиката през този ден е по-важна от теорията. Ако сте разбрали, че за някои значими въпроси не можете да разчитате на поддръжката на сегашните си сътрудници, не бързайте да се отчайвате. Вместо това се оптайте да се върнете към идеала, който в миналото сте отхвърлили, или се обърнете към хора, които до напълно наскоро сте смятали за значими. Възможно е и да не се постанова да търсите поддръжка извън, защото старите полезности към момента са живи в душата Ви и са в положение да Ви станат морална опора.

Телец

Сега имате много работа, само че си има и аргументи за това. Някой ще Ви затрупва с все по-нови и по-нови задания, а Вие ще им се отдавате без излишък освен тъй като с нещо Ви притеглят, а и тъй като имат доста огромно значение за Вас. Затова няма да можете да се концентрирате върху нищо друго.
 

Близнаци

Днес е удобен ден за запознанства. Помислете с какъв човек би Ви се желало през днешния ден да прекарате деня, и самоуверено вървете там, където такива се въдят в обилие. Умните се срещат в библиотеката, радостните – в нощните заведения, а общителните - на купоните. Само помнете, че от всяко предписание има изключения.
 

Рак

Колкото са по-смели Вашите инициативи, толкоз по-голяма е вероятността за триумф. Днес можете да разчитате на поддръжката освен на звездите, а и на целия свят. Денят е подобаващ за урегулиране на финансови различия и разискване на въпроси, свързани със заработка на някакво заплащане, или систематизиране на приходите вътре в компанията. Атмосферата в фамилията няма да може да се назова удобна, защото сте натрупали прекомерно доста искания един към различен. Постарайте се, да обсъдите всичко умерено. Проявете голямо самообладание и любезност, и ще съумеете да избегнете кавгите.
 

Лъв

Не отнемайте опцията на своите другари и сътрудници да показват своите мисли, нито пък се опитвайте да противопоставите техните ползи на своите лични. Ако на колегата Ви в бизнеса или на спътника (спътничката) Ви в живота ненадейно потръгне, той (тя) драговолно ще подели с всички вас това, което има, и ще опише всичко, което знае. Това е прелестно време за неофициални преговори и нови контакти. Общуването в фамилията ще стане по-приятно, в случай че с Вашата половинка ви свързва същинско другарство и общи увлечения.
 

Дева

Днес на Вашия обичан човек непрекъснато няма да му върви в дреболии, което безпределно ще Ви нервира. Постарайте се да снижите до най-малко отрицателния прочувствен декор и станете неговиа максимален триумф за този ден, с цел да може всички неприятности на Вашия декор да бъдат забравени.
 

Везни

Мислите единствено за предишното или бъдещето. В сегашното Ви няма. А в действителност тъкмо мига сред сегашното и бъдещето се назовава живот! Не е ли време към този момент да престанете да тъгувате или мечтаете? Просто се огледайте и вдъхнете аромата на обкръжаващата природа и осъзнайте, какъв брой хубаво се живее в този момент. Отдръпнете се от всички неприятности, в случай че, несъмнено, ги има...
 

Скорпион

Днес шанса просто няма да Ви се усмихва. За реализиране на резултатъ, дори и най-скромните, ще се наложи безусловно да излезете от кожата си. Усилията, които се изискват, са колосални, а постигнатите победи би трябвало да се преглеждат под микроскоп. Но и със скръстени ръце не може да седите - денат изисква активност, въпреки и тя да не е ефикасна. Това се отнася освен до професионалния, само че и до персоналния живот. Тук измененията ще са Ви просто нужни, с цел да можете да се чувствате удобно. Затова използвайте всяка опция да разкъсате веригите на всекидневните отговорности и грижи, с цел да зарадвате обичания човек с нови чувства.
 

Стрелец

Ако сте заинтересувани от издигане в службата, ставайте по-рано и по този начин няма да изпуснете удачния късмет в тази сфера. В течение на деня внезапно ще нарастне стремежът Ви към автентичност и за другарство със съидейници. Всякакви, дори и най-необичайните връзки ще бъдат сполучливи и надеждни, в случай че са завършени публично и се явяват законни. Не са изключени непредвидени парични разноски, както и непредвидени фамилни и настоятелен затруднения.
 

Козирог

Ще заставите всички заобикалящи, да Ви извърнат внимание. Днес целият свят е в ръцете Ви! Защо още не разбирате това? Ако Ви се коства, че нещо пречи или Ви лимитира, няма никой отговорен за това, та затова не би трябвало да обвинявате който и да било. Сами контролирате личния си живот, даже и в този миг изобщо да не мислите, че е по този начин. Започвайте да действате и покажете на какво сте способни, тъй като тъкмо в този момент сте най-ярката звезда.
 

Водолей

Много деликатно би трябвало да се отнасяте през днешния ден към общото имущество с Вашия обичан човек. Даже е желателно да вършиме това даже и по-внимателно от него. Всяка немарливост ще стане мотив за упреци от негова страна, а това значи, и за вероятни кавги, които в този момент напълно не са Ви нужни.
 

Риби

Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите да им кажете това, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да  премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния Ви живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).style.width = `0px`; document.getElementById( " ab045861 " ).style.height = `0px`; document.getElementById( " commentBannerContainer " ).style.display = `
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР